Kunstelj zanikal preiskavo

Foto: Žurnal24 Kunstlja je Žurnalova redakcija spremljala med pisanjem bloga. (Foto: Borut Hoče
Mitjo Kunstlja, blogerja in bivšega vojaškega specialca, naj bi po pisanju požarreporta.si pod drobnogled vzeli kriminalisti. A znani bloger to zanika.
Oglej si celoten članek

Zjutraj naj bi policisti in kriminalisti začeli hišno preiskavo v stanovanju Mitje Kunstlja, bivšega vojaškega specialca, je poročal pozareport.si. Kunstelj naj bi zjutraj na Facebook objavil zapis: "Hišna ni več zajeb**, se ti ne zdi?? Budim sosede za priče, 'bruka' na kvadrat, če je to tvoje maslo, bom vedel. Samo mir hočem v tem lajfu, je** se mi, kdo kje sedi in kdo koga nateguje, ni to moja stvar. Hišna, piz**, res."

Predstavnik policije za odnose z javnostjo s področja kriminalitete Drago Menegalija nam je na vprašanja v zvezi s preiskavo odvrnil le, da "zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo posredovati odgovora".

Na anketno vprašanje, ali verjamete zapisom Mitje Kunstlja na njegovem blogu http://mikstone1.
wordpress.com/
je odgovorilo 346 bralcev. 72 % zapisom verjame, 28 % ne.

Nam je pa Kunstelj popoldne zanikal, da bi ga preiskali; zato je vsebina objavljenega zapisa, o katerem poroča pozareport.si, toliko bolj nenavadna.

Znani bloger
O bivšem vojaškem specialistu smo v zadnjem času veliko pisali. Nekdanji pripadnik vojaške enote Moris, čigar ime se je pojavljalo tudi v aferi Depala vas, je nemalo pozornosti vzbudil s svojim blogom Mikstone. Tam obuja spomine na obdobje osamosvojitve in omenja številne politike.

Avtobiografske zapise začne z begom iz jugoslovanske vojske tik pred osamosvojitvijo, nadaljuje z opisom sodelovanja v vojni, specialni brigadi Moris in aferi Depala vas. Blog je pretresel predvsem nekatere akterje iz slednje afere.

Nekatere zanimive Kunstljeve zapise o Igorju Bavčarju, Lojzetu Peterletu, Jelku Kacinu in Janezu Janši si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.