Krvavi rop sredi Zagreba

Foto: Žurnal24 V krvavem ropu v Zagrebu je prišlo do strelskega obračuna med varnostniki in rop
V Zagrebu so bili priča krvavemu ropu. Med poskusom oboroženega ropa v trgovskem središču Getro so varnostniki enega roparja ustrelili, enega pa ranili.
Oglej si celoten članek

Rop se je zgodil pred osmo uro zjutraj, ko so trije oboroženi roparji poskušali oropati trgovsko središče Getro v zagrebškem predelu Sesvete. Do streljanja je prišlo po tem, ko so posredovali varnostniki in streljali na roparje. Pri tem so enega ubili, enega ranili, tretji pa je pobegnil z osebnim avtomobilom opel omega srebrnosive barve z registrsko tablico z oznako ZG 6522 DD.

Zaprte vse vpadnice v mesto

Zaradi pobega enega od roparjev so vse vpadnice v hrvaško prestolnico zaprte. © 24sata.hr

 
Zaradi pobega enega od roparjev je policija takoj zaprla vse glavne vpadnice v mesto, zaradi česar že poročajo o številnih prometnih zastojih. Sicer pa so se takoj po dogodku v javnosti že začela ugibanja, da naj bi varnostnik enega od roparjev, medtem ko je ranjen ležal na tleh, ustrelil v glavo. To pa je že zanikal lastnik varnostne družbe Sokol Zlatko Marić . Dejal je, da ni šlo za usmrtitev, temveč za samoobrambo, saj naj bi bili po njegovih ocenah roparji opremljeni z avtomatskimi puškami uzi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.