Kriminalisti preiskujejo nasilno smrt 57-letnika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti preiskujejo smrt 57-letnika v Mariboru. Doslej so pridržali dve osebi.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti in kriminalisti preiskujejo smrt 57-letnega Mariborčana. "Po do sedaj zbranih obvestilih je Mariborčan umrl nasilne smrti v svojem stanovanju, v stanovanjskem bloku v Mariboru," je v sporočilu za javnost sporočil predstavnik PU Maribor Miran Šadl in dodal,  da so policisti zaradi suma storitve uradno pregonljivega kaznivega dejanja so policisti prijeli in pridržali 53-letnega Mariborčana.

Policija je danes dopoldne aretirala še 31-letnega moškega iz Maribor, za katerega sumijo, da je povezan z umorom 57-letnika.

Kriminalistična  preiskava  je  še vedno v  teku, zaradi česar o policija več informacij javnosti posredovala šele prihodnji teden. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.