Kriminalist: Maddie je mrtva

Foto: Žurnal24 Gerry in Kate McCann še vedno upata, da bodo Maddie našli živo.
V primeru pogrešane Maddie McCann je prišlo do preobrata. Eden od kriminalistov je namreč izjavil, da je deklico najverjetneje ubil pedofil.
Oglej si celoten članek

Starši pogrešane britanske deklice Maddie McCann si bodo lahko oddahnili, saj nista več na seznamu osumljencev, ki naj bi bili vpleteni v izginotje njune hčere. Deklico naj bi iz stanovanja odvedel pedofil, piše portugalski časnik Publico.

Časniku je podrobnosti najnovejših izsledkov preiskave izdal vodja portugalskih kriminalistov  Paul Rebelo, ki je pred enim mesecem še enkrat pregledal Maddiejin primer. "Vlom v sobo je bil načrtovan. Vse je šlo zelo hitro. Deklica se je zbudila in zakričala. Storilec jo je poskušal utišati in pri tem se je zgodila nesreča," je izjavil Rebelo in dodal, da je storilec, po vsej verjetnosti pedofil, truplo nato nekje skril.

Če teorija drži, bi to pomenilo, da McCannova nista več med osumljenci. Starši izginule deklice te teorije sicer nočejo sprejeti, saj še vedno upajo, da bodo Maddie našli živo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.