Kresalova se je umaknila na grad

Foto: Žurnal24 kresal03_bot_tzpog_100408
Zaradi poplav v Ljubljani je v prometu obtičala tudi notranja ministrica. S sodelavko se je zatekla na Ljubljanski grad.
Oglej si celoten članek

"Vračam se z Bleda in ne morem v center Ljubljane. Dva podhoda zalila voda. Celovška in Drenikova," je na spletnem omrežju Twitter okoli 13. ure sporočila notranja ministrica Katarina Kresal, ki je, očitno, kot mnogo drugih Ljubljančanov obtičala v prometu. Sledilo je sporočilo: "S sodelavko sva se zatekli na eno redkih vzpetin v Ljubljani, na grad na perutničke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.