Kresalova nima težav z mamili

Foto: Žurnal24
Katarina Kresal ostro zavrnila namige, da naj bi jo v klinični center sprejeli zaradi težav z mamili. Bolnišnico zaprosila za potrdilo vseh njenih obiskov.
Oglej si celoten članek

 

Foto: Žurnal24 potrdilo UKC

 

Notranja ministrica Katarina Kresal ostro zavrača namige o težavah z mamili, svoj odgovor pa je zapisala na spletni strani stranke LDS.

''V javnosti se že nekaj tednov pojavljajo namigovanja in vprašanja v zvezi z mojim domnevnim sprejetjem v klinični center zaradi težav z mamili. V odgovorih na novinarska vprašanja sem že večkrat odločno zavrnila kakršnekoli probleme z mamili,'' je sporočila.

 ''Da bo povsem jasno, kaj je res in kaj je laž, sem zaprosila klinični center, da pregleda evidence in mi izda  potrdilo o vseh mojih obiskih kliničnega centra,'' je še dodala Kresalova.

Iz potrdila Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je razvidno, da v zadnjih desetih letih nikoli ni bila sprejeta na nobeno od klinik oziroma  enot UKC. V tem času je bila dvakrat ambulantno pregledana, in sicer leta 2002 zaradi izpaha rame in leta 2009 zaradi pregleda oči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.