Kralji FMX-a prihajajo v Maribor

Foto: Žurnal24
Glavni trg bo v torek gostil ekshibicijsko turnejo Red Bull X-Fighters.
Oglej si celoten članek

Jimmy Verburgh, Steven Stuyven, Nick Franklin in Morgan Carlson – štirje kralji 21. stoletja so letos na prav posebnem romanju. Skrbijo namreč za promocijo športne discipline freestyle motokros in hkrati za promocijo svetovne turneje Red Bull X-Fighters, tekmovanj, s pomočjo katerih se je FMX leta 2001 razvil in še danes v svet prinaša zvezde, kot sta Travis Pastrana in Mat Rebeaud.

Naši štirje fantje so z jeklenimi konjički že preleteli nebo nad Gizo, Hong Kongom, Singapurjem, Taiwanom, Beogradom, Sarajevom in Zagrebom, sedaj pa so se odločili, da s svojim nastopom počastijo znamenito Kužno znamenje na mariborskem Glavnem trgu.


V torek, 9. junija, točno ob 18h bo zagrmelo

 

© Red Bull Photofiles



Zagrmelo bo iz njihovih dvotaktnih KTM motorjev 250 SX, naravnost ustvarjenih za kraljevanje na vrhunskih FMX dogodkih. Superman, Hart Attack in Tsunami so le nekateri izmed trikov, s katerimi bodo vaše oči nase priklenili ti izvrstni FMX vozniki iz Belgije, Nove Zelandije in Švedske. Fantje skakalnico po vsem svetu vozijo s seboj na tovornjaku, ta pa se v trenutku prelevi v doskočišče in užitek gledalcev je zagotovljen. Da bo res vse teklo gladko, bo poskrbel zgovorni Aljoša Rebolj, za dogodku primerno divjo glasbeno podlago pa ekipa RDYO.

Nasvet: ne zamudite tega vrhunskega FMX spektakla, saj se ekipa po Mariboru seli v Indijo.

Do torka si lahko ogledate video napovednik:
http://www.youtube.com/watch?v=kz3ZW54AlUs


Travis Pastrana: »Red Bull X-Fighters predstavlja unikatno ravnovesje med med dobrim šovom in odličnim FMX tekmovanjem.«
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.