Kot v filmu: V središču Kopra vstopil v menjalnico, nato pa ...

Foto: PU Koper Rop menjalnice v Kopru Foto: PU Koper Rop menjalnice v Kopru Foto: PU Koper Rop menjalnice v Kopru Foto: PU Koper Rop menjalnice v Kopru
Ga prepoznate?
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 18.15 je neznanec oropal menjalnico v središču Kopra, so sporočili policisti. Kot so pojasnili, je moški z uporabo pištole prisilil tam zaposlenega, da mu izroči denar. Pri ropu na srečo nihče ni bil telesno poškodovan.

Policija je takoj po dogodku, v ožji okolici kraja kaznivega dejanja, izvajala ukrepe za izsleditev storilca, vendar ga še niso našli.

"Storitve kaznivega dejanja je osumljen moški, star približno 60 let, suh, oblečen v svetlo modro srajco z dolgimi rokavi, svetlo zelene kratke (kapri) hlače in bež baseball kapo brez napisov," so pojasnili. 

Zdaj prosijo vse, ki imajo informacije o storilcu ali tem kaznivem dejanju, naj to sporočijo na interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:58 22. Junij 2024.

    Popolnoma ga razumem, ni član nobene stranke, 40 let delovne dobe, pa preživi s penzijo če moreš............

  • 11:03 22. Junij 2024.

    A nikomur ne pade na pamet, a se tip "dela", da je star?!! Samo vprašam..

  • 10:43 22. Junij 2024.

    Legalno oborožen 60 letnik dela po navodilu vodje opozicije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.