Kosorjeva: Pahorju nisem nič obljubila

Foto: Žurnal24 Sporazum med vladama glede reševanja problematike meje je bil dosežen lani jesen
Hrvaška premierka Kosorjeva spet zatrjuje, da Pahorju pred podpisom arbitražnega sporazuma ni obljubila teritorialnega izhoda Slovenije na odprto morje.
Oglej si celoten članek

"Zmenila sva se o tistem, kar je zapisano v arbitražnem sporazumu in o tem sva se pogovarjala s premierjem Pahorjem. Nisva se pogovarjala o ničemer drugem, ne javno, ne tajno, niti o domnevah, da sem Sloveniji dala izhod na odprto morje. To so dejstva," je dejala Kosorjeva ob začetku današnje seje sabora, ko poslanci zastavljajo vprašanja vladi.

Kosorjeva je poslancu Istrske demokratske stranke, ki jo je spraševal o morebitnih dodatnih obljubah Hrvaške dejala, da naj bolj verjame njej kot pa predsedniku vlade katere izmed drugih držav.

Premier Borut Pahor izjave glede najnovejše trditve Kosorjeve ni želel podati. Kot je znano, premier trdi, da mu je Kosorjeva pred podpisom arbitražnega sporazuma o reševanju mejnega vprašanja obljubila teritorialni stik Slovenije z odprtim morjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.