Kosmatinec lomastil po trgovini

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Varnostna kamera je ujela rjavega medveda med obiskom nakupovalnega centra.
Oglej si celoten članek

Varnostna kamera je ujela medveda, ki se je sprehajal po nakupovalnem središču v mestu Khabarovsk na jugovzhodu Rusije ob kitajski meji. Medveda so po nenavadnem nočnem "izletu" ustrelili in ubili, potem ko je pobegnil na ulico.

Delavec v trgovini je za medije povedal: "Sedel sem za blagajno, na svojem delovnem mestu. Slišal sem, da so se razbila vrata, pogledal sem in videl medveda, ki je skakal v moji neposredni bližini."

Prestrašen je kot prikovan ostal na stolu. "Medved je stekel je stran, uslužbenci pa smo pobegnili v pisarno," je povedal. 

Na prostem ga je ustrelila policija

Video, ki ga je objavila lokalna televizija MestoproTV, prikazuje, kako je s kosmatincem obračunala policija, potem ko je pobegnil na plano in stekel na igrišče. 

Oblasti preiskujejo okoliščine policijske akcije, v kateri so žival ubili. 

Ruski mediji poročajo, da je bil medved star med dve in tri leta, kar pomeni, da je bil z ozirom na medvedja leta najstnik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.