Končno so ga odpeljali

Foto: Žurnal24 Požgan kombi je le en primer poškodovanja tuje stvari, kakršnih je bilo v Posavj
Zažgani kombi. Skoraj tri tedne po požaru je še kar stal na parkirišču.
Oglej si celoten članek

Leskovec pri Krškem. Kombi za prevoz učencev, ki je prvo oktobrsko soboto zagorel na dvorišču Osnovne šole (OŠ) Leskovec pri Krškem, je bil do včeraj, skoraj tri tedne po dogodku, še vedno na istem mestu.

Ena izmed članic sveta staršev nam je povedala, da so starši ogorčeni, ker požganega kombija tako dolgo ne odstranijo, pojasnila od ravnatelja, zakaj je temu tako, pa ne dobijo.

Kdo ga je zažgal
Še nič novega. Primer požara na kombiju policisti še vedno preiskujejo in nam za zdaj novih informacij še ne morejo posredovati, nam je povedal Robert Perc, tiskovni predstavnik PU Krško. Ob požaru je Perc sicer dejal, da gre po vsej verjetnosti za namerni požig.

Čakal zavarovalnico
“Kombi je bil na parkirišču tako dolgo zato, ker smo morali urejati zadeve z zavarovalnico in v zvezi z lastništvom, saj kombi ni bil naš, pač pa je občina zanj plačevala lizing. Ravno danes sem poklical Dinos, da bodo kombi odpeljali,” nam je včeraj povedal ravnatelj Anton Bizjak.

Za zdaj najeli
Prevoz učencev so za zdaj uredili z najetim kombijem, izbirajo pa najugodnejšega ponudnika za nakup 16-sedežnega kombija, ki naj bi ga kupila občina. Ta bi bil primernejši kot prejšnji osemsedežni, ki je moral po učence v Vrbino, Kerinov Grm in Rimš zjutraj peljati kar petkrat in prav tako popoldne nazaj, je pojasnil Bizjak.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.