Kolesar vozil v nasprotno smer po AC

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"V nedeljo smo bili ob 11.50 obveščeni, da je starejši kolesar zapeljal na avtocesto A4 in da kolesari v nasprotni smeri vožnje, od izvoza za letališče proti Ptuju," so sporočili štajerski policisti.
Oglej si celoten članek

Policisti so 86-letnega kolesarja kmalu ustavili, ga varno odstranili iz območja avtoceste in mu izdali plačilni nalog.

Prav tako v nedeljo sta v Spodnji Koreni trčili dve voznici osebnega avtomobila. Zaradi nepravilne strani vožnje je prometno nesrečo povzročila 24-letna Mariborčanka.

63-letnica že dopoldan pijana za volan

Policisti, ki so opravili ogled pa so ugotovili, da druga udeleženka prometne nesreče, 63-letna domačinka, sploh ne bi smela biti za volanom. Elektronski alkotest je namreč pokazal, da je že ob tej dopoldanski uri imela v organizmu 0,78 mg/l alkohola. Policisti so ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zagovarjala pa se bo pri pristojnem sodniku.

Danes malo pred 1. uro ponoči pa je 47-letni voznik osebnega avtomobila v Ormožu zaradi neprilagojene hitrosti vožnje z vozilom zapeljal s ceste in se lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Ptuj, kjer je ostal na zdravljenju.

Tudi tej prometni nesreči je botroval alkohol. Elektronski alkotest je namreč pokazal, da je imel voznik v organizmu 0,38 mg/l alkohola. Policisti mu bodo izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.