Koga bi raje videli v koaliciji z Virantom?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po četrtem decembru bo glavno vprašanje oblikovanje vladne koalicije. Na katero koalicijo najbolj stavijo anketiranci v najnovejši javnomnenjski anketi?
Oglej si celoten članek

Do parlamentarnih volitev je le še dobrih štirinajst dni. Po zadnjih javnomnenjskih raziskavah na vrhu še vedno kraljujejo SDS, Državljanska lista Gregorja Viranta in Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića.

Bo pa po volitvah zanimivo videti, katere politične stranke bodo oblikovale vladno koalicijo. Družba Valicon je za Žurnal24 opravila javnomnenjsko raziskavo, v kateri je anketirance spraševala med drugim tudi o tem, katero koalicijo bi najraje videli po četrtem decembru: koalicijo Janković-Virant ali koalicijo Janša-Virant.

Rezultate raziskave bomo zvečer objavili na naši spletni strani in v sobotnem Žurnalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:20 18. November 2011.

    Zanimivo je kako je SDS sesuval Viranta, potem ko so pa videli da se večina Virantovih volilcev seli k Pahorju …

  • 17:22 18. November 2011.

    Še ena butasta anketa Jankovićevega brezplačnika. Aja, pa sliko Jankovića zamenjajte. jE TOLIKO KAŽETE, DA JE ŽE ZGULJENA.

  • 16:34 18. November 2011.

    kdo pa pravi da bi imeli radi Viranta za mandatarja..prvo skoči pol pa hoooooppp

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.