Kočevje: Moškega v vozilu obstopili roparji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Kočevju roparji od moškega v vozilu z grožnjami zahtevali denar.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili v nedeljo nekaj pred 21. uro obveščeni o ropu v Kočevju. Oškodovan je bil moški, do katerega so, ko je sedel v vozilu, pristopili trije moški in z grožnjami od njega zahtevali denar. Ko jim je izročil manjšo vsoto, so pobegnili s svojim vozilom. Policisti jih še iščejo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so bili moški stari med 15 in 20 let ter visoki od 170 do 180 centimetrov. Vsi so bili oblečeni v temnejša oblačila, eden je imel svetle lase in je bil širši čez ramena.

Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev storilcev in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.