Kobala – nesrečen kraj za padalce

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Na vzletišču planine Kobala znova nesreča jadralnega padalca.
Oglej si celoten članek

Planina Kobala v občini Tolmin je bila tudi danes nesrečni kraj za jadralne padalce.

Današnja nesreča se je na vzletišču za jadralne padalce na Kobali zgodila okoli pol tretje ure. Padalec se je poškodoval ob vzletu, intervenirali so člani GRS Tolmin in ekipa nujne medicinske pomoči, ki so poškodovanega odpeljali v šempetersko bolnišnico, so sporočili s Centra za obveščanje RS.

Na Tolminskem se danes še en polet jadralnega padalca ni končal tako, kot bi si želel – namesto varno na tleh je pristal na drevesu, a je bil na srečo nepoškodovan.

 Kobala v zadnjih dneh ni naklonjena padalcem – že včeraj smo poročali o treh nesrečah, ki so se zgodile znotraj dveh ur.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.