Klemna našli mrtvega

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Pogrešanega 31-letnega Klemna Komna iz Radovljice so našli mrtvega. Na višini okoli 1800 metrov je zdrsnil in padel, ter se smrtno poškodoval.
Oglej si celoten članek

S policije so sporočili, da preklicujejo iskanje 31-letnega Klemna Komna iz Radovljice. Slednjega so v petek okrog 15. ure namreč našli mrtvega na območju Storžiča, v zahodnem delu Kamniško-Savijnskih Alp.

Policisti so ugotovili, da je Radovljičan na višini okoli 1800 metrov na plezalni poti v "Črnem grabnu" v Storžiču, zdrsnil in padel, ter se med padcem tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju umrl.
O dogodku so obvestili pristojno državno tožilstvo.

Javil, da se je vrnil

Svojci so Klemna pogrešali od četrtka. Pogrešani je bil včeraj namenjen v gore, kamor se je tudi odpravil. Okoli 15. ure je po telefonu še sporočil, da se je vrnil iz Storžiča, pozneje pa ni bil več dosegljiv. Policisti so njegovo vozilo izsledili v okolici Doma pod Storžičem nad Lomom pri Tržiču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.