Kidanje snega hitro oddajo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kidanje snega je med študentskimi deli relativno dobro plačano.
Oglej si celoten članek

Sneg je lahko priložnost za dodaten zaslužek. "Do devete ure smo imeli štiri povpraševanja za kidanje snega," pojasnjujejo na E-študentskem servisu. "Glede na to pričakujemo, da jih bo čez dan še več, za delo čez vikend, gotovo pa tudi v ponedeljek."

Zanimanje za kidanje snega je med študenti veliko. "Na splošno se tovrstna dela za kratek čas hitro oddajo, tudi zato, ker so relativno dobro plačana," pojasnjujejo na študentskem servisu. V povprečju delodajalci za kidanje snega ponujajo pet do šest evrov na uro, najvišja današnja urna postavka je 6,5 evrov.

Foto: E-študentski servis Oglas za delo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.