Kdo želi najeti falcona?

Foto: Žurnal24 falcon2000ex_falcon031208
Ministrstvo za obrambo je v uradnem listu objavilo razpis za najem letala falcon.
Oglej si celoten članek

V uradnem listu je danes izšel razpis za najem letala falcon. Na razpis, ki bo trajal do 15. junija, se lahko prijavijo domače in tuje pravne osebe. Najemna ponudba bo veljala štiri leta z možnostjo podaljšanja.

Najgospodarnejša rešitev
Ministrica za obrambo Ljubica Jelušič je oddajo v najem napovedala 14. maja. Kolikšna bo najemnina, Jelušičeva ni povedala. Prejšnji najemnik pa je na mesec plačeval 125 tisoč dolarjev. Po mnenju vlade je zadržanje falcona v svoji lasti in oddaja v najem še najbolj gospodarna rešitev. Ponudnik bo moral predložiti garancijo za resnost ponudbe v višini 50 tisoč evrov.

Obveznosti najemnika
Najemnik se bo obvezal, da bo letalo uporabljal za svoje potrebe in ga ne bo dal v podnajem brez pisnega dovoljenja najemodajalca. Na letalu se ne sme izvajati nobenih tehničnih sprememb oziroma modifikacij, razen tistih, ki bodo predpisane kot izključno zahtevane s strani proizvajalca letala ali letalskih oblasti države proizvajalke za zagotavljanje varnega letenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.