Kar dva oborožena ropa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V soboto sta se v Ljubljani zgodili dve roparski tatvini, policisti pa oba roparja še iščejo, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Prva roparska tatvina se je zgodila v soboto okoli 17. ure v prodajalni na Vodnikovi cesti. Policisti so ugotovili, da je v prodajalno vstopil zamaskiran moški, ki je od zaposlene zahteval gotovino. Grožnje je podkrepil z nožem. Iz blagajne je odtujil za nekaj sto evrov gotovine in s kraja pobegnil neznano kam.

Istega dne okoli 18. ure pa so Policijsko upravo Ljubljana obvestili o roparski tatvini v poslovnem prostoru ob Celovški cesti, kjer je prav tako zamaskiran moški od zaposlene zahteval gotovino, grožnje pa je podkrepil s pištolo oz. pištoli podobnim predmetom. Sam je nato odtujil za nekaj deset evrov gotovine in s kraja pobegnil.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi ugotovili identiteto obeh oseb, so danes sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.