Kanibala naj bi pojedla najmanj sedem ljudi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Rusiji so aretirali domnevna kanibala, ki naj bi pojedla telesne dele najmanj sedmih žrtev, so danes sporočili ruski preiskovalci. Eden izmed njiju naj bi o svojem početju celo vodil dnevnik.
Oglej si celoten članek

Po navedbah ruskih preiskovalcev so v Penzi, kakih 560 kilometrov jugovzhodno od Moskve, prijeli 23-letnega letnega serijskega morilca, ki je umoril najmanj šest ljudi in nato pojedel njihova jetra. Vse žrtve so bile iz manjšega mesta Belinski, moški pa je o svojem početju celo vodil dnevnik.

Ruska preiskovalna komisija je obenem sporočila, da so v Vladivostoku na vzhodu države prijeli 35-letnega moškega, ki je priznal, da je po sporu ubil 41-letnega prijatelja in ga nato skupaj z nekim drugim prijateljem pojedel. Policija je kasneje nekaj delov telesa žrtve našla v zamrzovalniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.