Kangler po operaciji: Dobro so me poflikali, levičarjem se je pa čisto odpeljalo

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Franc Kangler je pred enim tednom pristal v bolnišnici, kjer je preživel tudi silvestrovo. Natančen razlog ni znan, se je pa, kot kaže, težje poškodoval, saj ima še vedno povito roko, govori tudi o operaciji, ki jo je uspešno prestal.
Oglej si celoten članek

“Dobro so me poflikali, porihtali tukaj nimam pripomb, same pohvale. Me pa boli srce, ko gledam ministra Loredana in nekatere druge levičarje, ki zlivajo gnojnico na doktorje in medicinsko osebje. Naenkrat so oni krivi, da so ambulantne in bolnice polne. Lepo vas prosim, pa kje mi živimo. Tem levičarjem se je čisto odpeljalo," je svoje javljanje iz bolniške postelje začel Kangler.

"Zdravnik pač svoje dela. Kot kaže, ljudje ne bi smeli biti bolni. So to pritiski na bolnišnice," se sprašuje Kangler in pokaže na svojo povito roko.

xxx

"Nekateri levičarji zganjajo socializem, sami pa so se hodili v Švico zdravit. Za otroke zbiramo zamaške in denar, da se lahko zdravijo, največjim levičarjem pa je operacije v Švici plačala država. Katastrofa od katastrofe," nadaljuje Kangler, ki se v video posnetku zahvali vsem zdravnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 38

  • 17:11 7. Januar 2023.

    Koga sploh zanima, kje je in kaj mu ni prav.

  • 14:28 6. Januar 2023.

    Saj ne ve kaj govori ta dupleški klovn...je med predvolilno kampanjo pokazal ves svoj primitivizem v polnem sijaju..pravzaprav težko najdeš …

  • 08:13 6. Januar 2023.

    Nobene škode ne bi bilo, če bi se ta prašič stegnil, hehehe!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.