Kanale bo treba vnovič nastaviti

Foto: Žurnal24 analogni signal, televizija
Zaradi preglasitve DVB-T oddajnika na Pohorju bodo morali gledalci na omenjenem območju vnovič nastaviti kanale na TV-sprejemniku.
Oglej si celoten članek

RTV Slovenija bo v torek, 23. novembra 2010, ponoči preglasila DVB-T oddajnik na Pohorju s 66. na 27. kanal. Tako bo zagotovila širši sprejem TV-signala na področju, ki ga sicer pokriva DVB-T oddajnik na Pohorju.

Več o tem, kaj prinaša prehod na digitalno oddajanje, preberite tu.

Gledalci, ki že spremljajo televizijske programe s pomočjo digitalnih pretvornikov, bodo morali vnovič nastaviti kanale na TV-sprejemniku, sicer ne bodo mogli spremljati televizijskih programov.

Naj ob tem še enkrat spomnimo, da Slovenija s 1. decembrom 2010 prehaja na digitalno oddajanje televizijskih programov. Vsi, ki televizijo gledate s pomočjo sobnih in strešnih anten, morate, če tega še niste storili, kupiti digitalni pretvornik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.