Kakšna čast za Luko Mesca, izbran je bil v program Evropski mladi voditelji

Foto: Flickr/Vlada RS
Foto: Flickr/Vlada RS
Vsako leto izberejo 40 evropskih mladih voditeljev. Tokrat je med njimi tudi Luka Mesec.
Oglej si celoten članek

Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec je bil izbran v program European Young Leaders (EYL40, Evropski mladi voditelji), so sporočili. 

Izbor vsako leto opravi bruseljski inštitut Friends of Europe (Prijatelji Evrope) - gre za 40 mladih voditeljev, ki s svojim delovanjem, inovativnim razmišljanjem in idejami prispevajo h gradnji boljše prihodnosti Evrope. V izboru niso samo politiki, temveč tudi podjetniki, športniki, umetniki, raziskovalci, novinarji, aktivisti ...

Letos so tako med izbranci tudi olimpijski plavalec, glaciolog, vinar, ustanovitelj start-up podjetja in mnogi drugi. Celoten seznam je dostopen na tej povezavi.

Foto: Friends of Europe Luka Mesec dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 60

  • 22:48 23. Januar 2024.

    Če bi bil pravi, ga nebi v lastni stranki odjebali. Sicer pa ti izbirajo samo skrajno levaške modele, pa če …

  • zoo
    13:46 23. Januar 2024.

    A zdaj bo šel na šolanje h Klausu Schwabu ?

  • 08:18 23. Januar 2024.

    skrajni levićar to ste izvolili plešite......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.