Kaj se dogaja v SDS? Še en član pobegnil k Logarju

Foto: Profimedia Janez Janša.
Foto: Profimedia Janez Janša.
SDS zapustil še en član, prav tako mestni svetnik.
Oglej si celoten članek

"Sporočam, da sem danes uradno izstopil iz stranke, katere član sem bil več kot 17 let. Razlogi za to odločitev so tako vsebinski kot tudi osebni. Moji pogledi na razvoj politike v Sloveniji se v zadnjem času razlikujejo od usmeritev, ki jih zagovarja stranka," je preko X sporočil Matjaž Vede.

Ob izstopu iz stranke SDS je Vede zapustil tudi svoje mesto v ljubljanskem mestnem svetu. Tudi Vede član Platforme Sodelovanja, ki jo vodi Anže Logar.

Kot je znano, je včeraj iz SDS izstopil tudi Igor Horvat, prav tako mestni svetnik v Ljubljani. Na njegov izstop se je s hudimi očitki odzval poslane SDS Aleš Hojs. Več tukaj.  

Pred tem so SDS zapustili trije poslanci, Anže Logar, Eva Irgl in Dejan Kaloh. Logar je napovedal, ad bo še do konca tega leta ustanovil novo strank. Predsednik SDS Janez Janša medtem ocenjuje, da je ustanovitev Logarjeve stranke del scenarija za uničenje vlade Roberta Goloba.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 20:43 24. Oktober 2024.

    "Janša medtem ocenjuje, da je ustanovitev Logarjeve stranke del scenarija za uničenje vlade Roberta Goloba." ... ha ha ha, smisel …

  • 20:24 24. Oktober 2024.

    volk menja dlako ne navad

  • 18:13 24. Oktober 2024.

    Še tak slaba oblast je boljša od one, ko je sploh ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.