Slovenska županja tarča grozljivega napada, tu so podrobnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dogajanje v slovenski občini Poljčane je preseglo vse meje dobrega okusa: neznanec je pred dobrim tednom dni z avtomobilom napadel županjo, ko je ta bila na sprehodu s psom.
Oglej si celoten članek

Kot danes poroča portal Necenzurirano, se je v četrtek, 26. septembra, županja Poljčan Petra Vrhovnik v poznih večernih urah odpravila na sprehod s psom po cesti v bližini svojega bivališča. Naenkrat je opazila luči, proti njej se je vozil avtomobil, zato se je umaknila ob rob ceste. Toda voznik avtomobila hitrosti ni zmanjšal in se preusmeril proti njej. Ko se mu je komaj umaknila, je voznik odpeljal naprej.

To po informacijah portala Necenzurirano piše v prijavi dogodka, ki jo v teh dneh obravnava policija. Tja jo je vložila županja Petra Vrhovnik, s katero so policisti opravili razgovor in pregledali tudi posnetke nekaterih kamer z območja dogodka. Uradnih informacij o njem za zdaj ni mogoče dobiti, dodaja omenjeni medij. Županja Vrhovnik za pojasnila v zadnjih dveh dneh ni bila dosegljiva, so še zapisali, na Policijski upravi Maribor pa so odgovore obljubili za danes.

Kaj se dogaja v Poljčanah?

Po poročanju portala Necenzurirano sum fizičnega napada v zadnjih dneh ni edini nenavadni dogodek, povezan z županjo, ki ga preiskujejo kriminalisti. Obravnavali naj bi tudi prijavo kibernetskega napada na njen računalnik, do katerega je prišlo na isti dan, torej 26. septembra, le nekaj ur pred dogodkom na cesti.

Žal dogodek v Poljčanah v minulih tednih ni osamljeni primer napadov na župane. Pred dnevi smo poročali o podobnem poskusu napada na žužemberškega župana, v katerem je občan z nevarno vožnjo ogrožal varnost in telesno celovitost župana Jožeta Papeža. Več o tem si lahko prebere tukaj

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:51 4. Oktober 2024.

    Že pred leti so premlatili župana da je v bolnici pristal,ampak ker vem kak je ta župan ni nič čudnega,niso …

  • 13:26 4. Oktober 2024.

    Kako necenzurirano, a ni Požar prvi objavil članek?

  • 11:57 4. Oktober 2024.

    Diskreditacija in likvidacija znan koncept ; https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/fizicni-napad-na-zupanjo-poljcan-petro-vrhovnik-policija-preiskuje-kdo-jo-je-izrinil-s-ceste-1373859

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.