K sebi zvabil žensko in jo zasužnjil

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
45-letni Američan John Hopkins je k sebi domov z obljubo, da ji bo v zameno za kuhanje in pospravljanje nudil brezplačno bivanje, zvabil 27-letno žensko in jo dobesedno zasužnjil.
Oglej si celoten članek

Ženka je oglas 45-letnika našla na internetnem oglaševalskem portalu Craigslist.

Slednji je namreč iskal gospodinjsko pomočnico, v zameno za to pa nudil prosto sobo v svojem stanovanju v New Yorku, je za New York Post dejal policijski vir.

"Ti boš moja sužnja"
27-letnica se je 4. februarja javila na oglas in moški ji je plačal letalsko karto in prevoz z newyorškega letališča J. F. Kennedy do njegovega stanovanja.

Ko je ženska prišla v stanovanje, pa so se zanjo začeli dnevi groze. Hopkins ji je namreč dejal, da je ona k njemu prišla z namenom, da bo njegova sužnja. Nato jo je večkrat pretepel in posilil, ter jo z lisicami privezal za radiator.

Moškega prijavila šele njena mati
Osem dni je tako morala 27-letnica preživljati izživljanje moškega, nato pa ji je dovolil, da zapusti stanovanje in gre na delo v restavracijo na Manhattanu. A ženska tega ni izkoristila za beg ali pa da bi moškega prijavila policiji.

To je storila šele njena mati po tem, ko jo je v soboto poklicala hčerka. Posumila je namreč, da z njo nekaj ni v redu in je policijo prosila, če lahko zadevo preverijo. Ko je policija prišla v Hopkinsovo stanovanje, je našla žensko na postelji, ki se je vsa tresla od strahu.

Policija je moškega prijela in ga ovadila zaradi posilstva, napada in zasužnjevanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.