Jezen, razočaran in prevaran

Foto: Žurnal24 Sre%C4%8Dko Prijatelj, sojenje
Danes bo znana sodba poslancu Srečku Prijatelju. Prijatelj: To je konstrukt LDS.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne bo znano, ali bo koprska sodnica sledila predlogu tožilstva in poslanca Srečka Prijatelja kaznovala s štirimi leti in desetimi meseci zapora, ker naj bi izsiljeval podjetnika Marjana Mikuža.

"Občutek imam, da je bila sodba zoper mene na tem sodišču že davno napisana. Bil sem jezen, razočaran in prevaran. Danes bom še obsojen," je včeraj Prijatelj svojo nedolžnost še zadnjič pred izrekom sodbe poskušal dokazati sodnici.

Tožil bo novinarje
Prijatelj vztrajno ponavlja, da je od Mikuža zgolj poskušal izterjati vračilo dolgovanega denarja z grobimi in žaljivimi SMS-sporočili. "V javnosti se je to prikazovalo kot grožnja in zato bom zoper določene medije vložil tožbe. Odškodnine pa bom namenil v sklad, ki bo namenjen za šolanje revnih otrok," nova srečanja s sodišči že napoveduje Prijatelj. Odškodnino zaradi domnevnega namernega povzročanja duševnih bolečin pa bo s tožbo od policije zahtevala tudi poslančeva žena Aleksandra Prijatelj.

"To je konstrukt LDS"
Poslanec vztraja, da se mu sodi zaradi "konstrukta policije in LDS. Sojenje pa tudi ni bilo izvedeno korektno, saj nismo imeli možnosti, da bi pogledali v drobovje in karakter resničnega goljufa Marjana Mikuža".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.