Jelinčič brez imunitete

Foto: Žurnal24 Prvak SNS Zmago Jelinčič je ostal brez poslanske imunitete. (Foto: Dejan Mijović
Poslanci so Zmagu Jelinčiču odvzeli poslansko imuniteto.
Oglej si celoten članek

Poslancu Zmagu Jelinčiču so odvzeli poslansko imuniteto v sodnem postopku zaradi žaljive obdolžitve notranje ministrice Katarine Kresal. Slednja Jelinčiča toži zaradi žaljive obdolžitve. Jelinčič je namreč medijem dal zgoščenko, na kateri so bili izpisi domnevne elektronske pošte ministrstva za notranje zadeve.

Jelinčič ob tem priznava, da je zgoščenko dal medijem, a dodaja, da je takrat povedal, da bo, ker ne ve, ali so podatki verodostojni, komisijo DZ za nadzor nad delom varnostnih in obveščevalnih služb prosil, da jih preveri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.