Je moril človek ali monoksid?

Foto: Žurnal24 Policisti so že drugi dan intenzivno preiskovali hišo in njeno okolico.
Policija še vedno intenzivno preiskuje okoliščine smrti zakoncev pri Medvodah. Nasilna smrt ni izključena.
Oglej si celoten članek

Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik policije, je za zurnal24.si povedal, da so preiskovalci na prizorišču včerajšnjega požara v stanovanjski hiši v Spodnji Senici tudi danes iskali dokaze, ki bi potrdili eno izmed obeh teorij, namreč da sta se zakonca zadušila zaradi ogljikovega monoksida oziroma da sta bila umorjena.

V javnosti in medijih se pojavljajo ugibanja, zakaj se 57- in 54-letnima zakoncema Mištrafovič ni uspelo rešiti iz hiše, obenem pa se pojavljajo namigi o družinski tragediji. Kot je znano, so gasilci sina obeh žrtev uspeli rešiti iz požara in ga z oživljanjem ohraniti pri življenju, že sinoči pa ni bil več v smrtni nevarnosti.

PREBERITE ŠE: Vzrok smrti še neznan

Gasilci in reševalci otežili preiskavo
Stojnšek je pojasnil, da imajo preiskovalci precej težav z iskanjem morebitnih dokazov, saj so bili v hiši tudi gasilci in reševalci, ki so za seboj pustili veliko sledi. Na posnetkih televizijskih kamer pa je bilo mogoče videti okrvavljen okvir oken ter sledi krvi na žimnici in posteljnini.

Trenutni potek preiskave še ne omogoča ugotavljanja resničnih vzrokov za smrt, zaradi velikega interesa javnosti pa bo policija o rezultatih preiskave spregovorila takoj, ko bo to mogoče.

Kot je znano, je v sredo zjutraj v hiši pri Medvodah izbruhnil požar. Zagorelo naj bi v kleti, kjer je imel 57-letnik shranjene barve za pleskanje, saj je bil po poklicu pleskar. Iz kleti se je v prvo in drugo nadstropje vil gost dim. Ali je bil usoden za zakonca ali sta umrla pod roko nekoga drugega, pa bo znano v prihodnjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.