Je kakšen predpis, ki ga ni prekršil?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
22-letni voznik ni imel vozniškega dovoljenja, tablice so pripadale drugemu avtomobilu, njegov ni bil registriran in še in še.
Oglej si celoten članek

Policisti so mladega voznika iz okolice Šentjerneja ustavili včeraj nekaj pred 8. uro v Škocjanu. Ugotovili so, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

"Med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, tudi otroci v vozilu niso bili ustrezno zavarovani z zadrževalnim sistemom. Vozil je neregistriran osebni avtomobil Volkswagen golf, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil je odjavljen iz prometa in zanj ni imel urejenega obveznega zavarovanja," prekrške naštevajo na PU Novo mesto.

Zasegli so mu avtomobil in na sodišče podali obodlžilni predlog. Za vse prekške pa globa znaša  2.240 evrov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:33 29. Marec 2013.

    Zakaj se z Švedi sploh zajebavajo. Vsi vemo , da plaću nikol ne bo, v uklonilnega tudi ne . Pol …

  • 13:59 29. Marec 2013.

    Ha, spet je bil eden izmed Švedov. O višini kazni je pa popolnoma neresno pisati, saj je še nikoli nihče …

  • 13:56 29. Marec 2013.

    Pa kaj, saj bo vse socialna plačala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.