Iztrebek za Bratuškovo

Foto: Anže Petkovšek Sumljiv paket na vladi Foto: Anže Petkovšek Sumljiv paket na vladi Foto: Anže Petkovšek Sumljiv paket na vladi Foto: Anže Petkovšek Sumljiv paket na vladi
Hitri test vzorca vsebine paketa, ki je danes priromal na naslov vlade v Ljubljani, je pokazal, da v njem ni bilo nevarne snovi. Je pa bil problematičen vonj.
Oglej si celoten članek

Laboratorijske analize bodo znane prihodnji teden, so povedali na PU Ljubljana za STA, medtem ko je Radio Slovenija poročal, da naj bi bil neuradno v paketu pasji iztrebek.

Policiste so okoli 11. ure obvestili, da so v prostore vlade na Gregorčičevi ulici sprejeli sumljiv paket "problematičnega vonja".

"Na kraju so posredovali policisti, ki so kraj zavarovali in pričeli z aktivnostmi, ki so ob takih dogodkih predvideni. Poleg policistov so posredovali tudi gasilci, ki so zavarovali pošiljki v prostorih Gregorčičeve in Prešernove ulice," je pojasnila Maja Adlešič s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:13 24. November 2013.

    če bi ga ti dobil..ne bi bilo kaznivo! Samo oni so bogovi ,ki ravbajo in delajo zgago ..pa je kaznivo!..

  • 10:12 24. November 2013.

    nekdo se je malo pošalil...kaj nima to teže??smrdi smrdi..nekaj smrdi

  • 11:27 23. November 2013.

    Ta država je preveč pogoltna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.