Izsledili pobeglo voznico

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Mariborski policisti so izsledili voznico, ki je zbila pešca in pobegnila s kraja nesreče.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila včeraj malo 18. uri. Petindvajsetletna voznica je vozila iz smeri Ruš proti Mariboru. V Laznici je na dobro vidnem prehodu za pešce trčila v 59-letnega pešca, ki je takrat z njene leve strani prečkal vozišče.

Pešca je po trčenju vrglo na pokrov motorja in vetrobransko steklo, nato pa na vozišče. V prometni nesreči je bil hudo telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom prepeljan v UKC Maribor.

Voznica se je po trčenju odpeljala v smeri Maribora, kjer so jo ob 18.40 izsledili policisti Postaje prometne policije Maribor. Zaradi suma storitve kaznivih dejanj Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti in Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči bodo policisti zoper voznico podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.