Izsledili cestnega dirkača

Foto: Žurnal24 Mnogi vozniki, tako motoristi kot avtomobilisti, se ne zavedajo, kaj vse lahko s
Posnetek vožnje s tristo kilometri na uro, ki ga je na spletnem portalu youtube.com objavil motorist, je bil zanj usoden, saj ga je hrvaška policija izsledila.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je v tamkajšnji javnosti precej prahu povzročil posnetek motorista, ki je po obvoznici mesta Bjelovar divjal s štirikrat večjo hitrostjo od dovoljene, prehiteval vsevprek, vozil v napačno smer in divjal skozi križišča.

Svoje "junaštvo", s katerim ni ogrožal le lastnega, temveč tudi življenja drugih udeležencev v prometu, je posnel na kamero in posnetek objavil na spletni strani za izmenjavo videodatotek.

Mediji so se o posnetku razpisali, v akcijo pa je stopila tudi policija, ki je šele iz medijev sploh izvedela za obstoj posnetka. Možje v modrem so ugotovili, da gre za 34-letnega prepotentneža, njegov motor pa sploh ni bil registriran.

Izzivanje smrti tudi pri nas
Na istem portalu je objavljen tudi leto dni star posnetek z gorenjske avtoceste, na katerem motorist prav tako vozi blizu tristo kilometrov na uro in prehiteva avtomobile pred seboj po levi in desni, celo po odstavnem pasu.

Posnetek "junaka" z domačih cest; z gorenjske avtoceste

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.