Izola: Voznica z otrokom zapeljala v morje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Voznica osebnega avtomobila je v nedeljo dopoldne s parkirišča nasproti izolskega hotela Marina zapeljala v morje.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Kot so za STA povedali na Policijski upravi Koper, je bil poleg 66-letne voznice v vozilu tudi 4-letni otrok. Dogajanje je opazil tuj turist, ki je takoj skočil v morje in oba rešil brez posledic.

Kmalu za tem so na kraj nesreče prispeli policisti in gasilci, ki so s s posebnim dvigalom potegnili avto iz morja, so poročanje Primorskih novic tudi za STA potrdili na policiji. Ob udeležena v nesreči je pregledala zdravnica.

Po ugotovitvah policije je bilo vozilo v prestavi, ko je voznica pritisnila na plin, pa je poskočilo in zapeljalo v morje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:55 12. Avgust 2024.

    Tole pa ne razumem; Po ugotovitvah policije je bilo vozilo v prestavi, ko je voznica pritisnila na plin, pa je …

  • 19:12 11. Avgust 2024.

    Še sreča, hvala turistu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.