Iz neznanega razloga v smrt

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Na Ptuju se je iz neznanega razloga v nedeljo popoldne smrtno ponesrečil 47-letni kolesar iz okolice Ptuja.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, je moški okoli 13. ure vozil kolo po Cankarjevi ulici, med vožnjo pa zapeljal v levo in nato s kolesom trčil v steno stanovanjskega objekta.

Po trčenju v stavbo je kolesar padel po vozišču in obležal, kljub kolesarski čeladi pa je zaradi udarca z glavo v rob lesene okenske police med prevozom v bolnišnico umrl. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti morebitne očividce naprošajo, da se oglasijo na postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117 ali pokličejo na telefonski številki 02 450 20 30 oziroma 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.