Italijanska letalonosilka pomotoma zaplula k nam

Foto: Ameriška mornarica
Foto: Ameriška mornarica
Približno dve navtični miliji od Debelega rtiča so opazili italijansko letalonosilko, ki je v naše vode najverjetneje zaplula pomotoma.
Oglej si celoten članek

Italijanska letalonosilka Cavour naj bi po poročanju MMC danes dopoldne poskrbela za nekaj napetosti na Obali. Vojaška ladja za vplutje v naše morje ni imela potrebnega dovoljenja. Na upravi za pomorstvo so nam pojasnili, da se kaj takega ne dogaja prav pogosto, o nepravilnostih pa so takoj obvestili posadko in policijo, ki je zadolžena za varovanje naše meje. 

Na upravi za pomorstvo sicer sklepajo, da je ladja v remontu v sosednjem Trstu, zdaj pa so na morju le testirali motorje, pri tem pa ponesreči zapluli tudi k nam.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:12 22. Januar 2015.

    So jim najbrž radarji crknli, pa je zalutala. Dobro, da je blizu nas, da jim pokažemo pot :)

  • 14:30 22. Januar 2015.

    Ja naš Triglav je pa pr njih! Zakaj Polcija ni zaplenila ladje in jo privedla v Piran , do konca …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.