Iščejo Mihaela Maverja

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Svojci pogrešajo 42-letnega Mihaela Maverja iz Jurke vasi na Dolenjskem. Če ste ga videli ali karkoli veste o njem, sporočite policiji.
Oglej si celoten članek

Visok je približno 170 centimetrov, srednje postave in ima malo daljše rjave lase. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v delovno obleko in hlače sive barve.

Policisti so že v soboto pričeli z aktivnostmi iskanja pogrešanega. V nedeljo so nadaljevali z iskalno akcijo na širšem območju Straže. V iskalno akcijo je bilo vključenih večje število policistov, vodniki službenih psov, sodelovali so tudi gasilci in občani. Pregled terena je bil opravljen tudi s pomočjo policijskega helikopterja, vendar pogrešanega niso našli.

Sinoči so z iskanjem prekinili in z akcijo iskanja ponovno pričeli danes zjutraj. Po zbranih informacijah je moški v soboto odšel peš od doma, zato iskanje poteka predvsem na širšem območju Jurke vasi in Straže. Danes v iskanju sodeluje okoli 30 policistov in policisti vodniki službenih psov iz Policijske uprave Novo mesto, 6 vodnikov in psov iz Enote reševalnih psov Slovenije, 7 vodnikov in psov iz Zveze reševalnih psov Slovenije, okoli 30 gasilcev prostovoljnih gasilskih društev Dolnja Straža in Vavta vas, lovci in občani, so sporčili s Policisjek uprave Novo mesto.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, policija naproša, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.