Identificirali truplo na kraljičinem posestvu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na prvi dan novega leta odkrito truplo v gozdu posestva britanske kraljice so identificirali. Gre za 17-letno latvijsko državljanko Aliso Dmitrijevo, ki je bila pogrešana od avgusta lani.
Oglej si celoten članek

Mimoidoči je prvega januarja letos naključno odkril truplo v gozdu pri vasi Anmer, ki je z nekaj deset prebivalci del posestva Sandringham v Norfolku, na katerem kraljeva družina večkrat preživlja počitnice.

Preiskovalci so identificirali umrlo in ugotovili, da gre za 17-letno latvijsko državljanko Aliso Dmitrijevo, ki so jo pogrešali od avgusta lani. Truplo je v gozdu ležalo kar nekaj časa, preden so ga našli, zato je imela policija z identifikacijo težave. Med drugim so si pomagali z DNK z njenega stegna.

Najstnico so nazadnje opazili 31. avgusta v bližnjem mestu King's Lynn, njeni sorodniki pa so 6. septembra sporočili, da je pogrešana. Detektivi so prepričani, da gre za umor, informacije o okoliščinah dogodka pa še zbirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:30 10. Januar 2012.

    so jo ponucali in odvrgli..?'

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.