Huje poškodovan v nesreči s traktorjem

Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca Foto: PGD Slovenske Konjice traktor nesreca Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE traktor nesreca
V nesreči pri delu s traktorjem se je huje poškodoval voznik traktorja.
Oglej si celoten članek

V naselju Klokočovnik v Občini Slovenske Konjice se je včeraj ob 10.10 zgodila hujša nesreča pri delu s traktorjem. Domačin se je med vzvratno vožnjo s traktorjem, h kateremu je imel pripeto priklopno vozilo, na katerem so bila naložena drva, prevrnil po pobočju. Pri tem se je huje poškodoval. Reševalci so ga prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Na kraju nesreče so posredovali gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na traktorju in pomagali reševalcem NMP Slovenske Konjice pri prenosu poškodovanega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.