Hudo poškodovan viličarist

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
V enem izmed podjetij v Bovcu sta trčila dva voznika viličarja, pri čemer je eden utrpel hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj po sedmi uri zjutraj. Pri prevozu tovora je prišlo do trčenja med dvema voznikoma viličarja, starima 31 in 52 let. Slednji je v nesreči utrpel hude poškodbe desne noge. Na kraju nesreče so mu zdravnik in reševalci ekipe Nujne medicinske pomoči ZD Tolmin nudili ustrezno zdravniško pomoč. Delavca so kasneje z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Policija je o nesreči obvestila tudi preiskovalnega sodnika, pristojno okrožno državno tožilstvo in inšpekcijske službe za delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.