Hudo je počilo, umrli sta dve osebi

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Cesta je bila dolgo zaprta.
Oglej si celoten članek

Danes je po deveti uri zjutraj prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom na hitri cesti H4 blizu nekdanjega mejnega prehoda v Vrtojbi (v smeri Republike Italije), so sporočili novogoriški policisti.

V nesreči sta bili udeleženi dve vozili – tovorno vozilo s prikolico slovenskih registrskih številk in kombi francoskih registrskih številk.

"Po prvih zbranih podatkih je voznik kombija trčil v omenjeno tovorno vozilo, v prometni nesreči sta zaradi posledic telesnih poškodb umrli dve osebi, več je telesno poškodovanih."

Preiskovalni sodnik je odšel na kraj hude prometne nesreče in ogled prepustil policiji, na kraju nesreče pa so posredovali tudi gasilci in reševalci.

"Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica na kraju opravljajo ogled in zbirajo dodatna obvestila, da bi ugotovili vse okoliščine hude prometne nesreče na Goriškem. Več podrobnosti o tragični nesreči s smrtnim izidom bomo poročali kasneje," so dodali policisti.

Hitra cesta H4 med Šempetrom pri Gorici in Vrtojbo v smeri Republike Italije je po 14. uri ponovno odprta za promet. Pred tem je bil promet na regionalno cesto preusmerjen na izvoz Šempeter.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.