Hude poškodbe 16-letnice na električnem skiroju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na skiroju je prevažala tudi otroka.
Oglej si celoten članek

V naselju Strelac pri Šmarjeških Toplicah je v torek ob približno 10. uri padla 16-letna voznica električnega skiroja, ki je na skiroju prevažala otroka, in se hudo poškodovala. Otrok pri tem ni bil poškodovan. Oba sta imela zaščitno čelado, so zapisali na Policijski upravi (PU) Novo mesto.

Dekle je vozilo iz smeri Družinske vasi proti Strelcu, kjer je v ovinku zapeljala na peščeno bankino, izgubila oblast nad skirojem in padla. Hudo poškodovano so odpeljali v bolnišnico, od tam pa v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so še sporočili iz PU Novo mesto.

Slovenija V nenavadni prometni nesreči jo je skupila 24-letna peška Slovenija Nova tragedija na naših cestah

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:50 17. Julij 2024.

    Pač se je skipala. Ni prva, ne zadnja, žal jo bo ta šola kot kaže drago stala, upam, da bo …

  • 13:44 17. Julij 2024.

    Je poskrbela da otrok ni poškodovan in sama toliko bolj nastradala,bravo za njo,ampak skiro ni varno vozilo za prevažat otroka

  • 12:45 17. Julij 2024.

    Tega sranja da sta dva gor ali celo trije je v Ljubljani na pretek, policija samo gleda prav tako redarji. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.