Huda prometna nesreča v Litiji

Foto: PGD Litija Prometna nesreča Foto: PGD Litija Prometna nesreča
Včeraj okoli 20. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči s hudimi poškodbami v Litiji. Kdo je voznik, ki je povzročil nesrečo, policisti še ne vedo.
Oglej si celoten članek

Voznik avtomobila Renault Laguna je vozil skozi naselje Litija iz smeri Šmartnega pri Litiji. Ko je pripeljal v dolgi desni pregledni ovinek po klancu navzdol hitrosti in načina vožnje ni prilagodil razmeram, zato ga je zaneslo v levo preko neprekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal 23-letni voznik osebnega avtomobila renault clio, za njim pa še 35-letna voznica osebnega avtomobila znamke VW passat.

Laguna in clio sta čelno trčila, v avtomobila pa se nato zaletela še voznica s passatom.

Oba moška, 27- in 29-letnik, ki sta bila v laguni, sta bila hudo poškodovana, enega je vrglo ven iz avtomobila. Odpeljali so ju v ljubljanski klinični center. Policija še ni razjasnila, kdo od obeh je vozil. 23-letni voznik in 35-letna voznica sta lažje poškodovana.  

Foto: PGD Litija Prometna nesreča

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:24 3. Februar 2018.

    clio je zakon ,majhen in bolj varen pri trčenju kot večje limuzine

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.