Huda prometna nesreča, ena oseba je umrla

Foto: Saša Despot reševalno vozilo na nujni vožnji
Foto: Saša Despot reševalno vozilo na nujni vožnji
Na glavni cesti Kozina-Starod se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Koper so bili ob 14.20 obveščeni, da se je pri Kozini zgodila hujša prometna nesreča. Udeležena so bila tri vozila, in sicer tovorno vozilo in dva osebna avtomobila. 

"Po prvih podatkih je 42-letni državljan Hrvaške peljal tovorno vozilo s priklopnikom od Kozine proti Materiji. Pred odcepom za Rožice se mu je odpela prikolica, ki je zapeljala na nasprotni pas in trčila v osebni avtomobil koprske registracije, ki ga je peljal 63-letni voznik. Priklopnik se je nato prevrnil na drugo vozilo nemških registrskih tablic," so sporočili s PU Koper.

63-letni voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl. Njegova sopotnica in oba državljana Nemčije so se pri trčenju poškodovali. Poškodovane so odpeljali v bolnišnico.

"Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo. Na kraj je bil poklican izvedenec za promet," so še sporočili s PU Koper. 

Ogled kraja prometne nesreče še poteka. Cesta je zaprta za ves promet. Obvoz je urejen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.