Huda nesreča v trgovskem centru

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj zgodaj zjutraj je prišlo do nesreče v trgovskem centru v Kromberku.
Oglej si celoten članek

"Ob 6.20 smo bili obveščeni o delovni nezgodi v večjem trgovskem centru v Kromberku pri Novi Gorici, kjer se je med delom poškodoval mlajši delavec," so sporočili z novogoriške policijske uprave. 

V trgovino oziroma skladišče je dostavljal prodajne izdelke, naložene na primernem vozičku, ko se je zataknilo eno od koles na vozičku. Naloženi izdelki, težki okrog 250 kilogramov, so se zaradi tega prevrnili na 21-letnega delavca. Zaradi telesnih poškodb so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

O dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Policija nadaljuje z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine nezgode.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:59 11. Oktober 2024.

    In če ni imel delovne obleke in obutve,bo še sankcioniran.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.