Huda nesreča pod Krvavcem, 28-letnik je mrtev

Foto: CZR Domžale
Foto: CZR Domžale
Včeraj zvečer je avto na Ambrožu pod Krvavcev zapeljal s ceste.
Oglej si celoten članek

"Ob 21.47 je na Ambrožu pod Krvavcem, občina Cerklje na Gorenjskem, osebno vozilo zapeljalo s cestišča," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. "Gasilci GARS Kranj so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom skupaj z reševalci NMP osebo rešili iz vozila, vozilo postavili nazaj na cesto, z vpojnim sredstvom posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Oseba je preminula na kraju dogodka," še poroča omenjeni portal. 

"Kranjski policisti so bili v soboto okoli 21.50 obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Ambroža pod Krvavcem. Po do sedaj zbranih obvestilih je 28-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in z avtomobilom trčil v drevo. Zaradi hudih telesnih poškodb je na kraju umrl," so dopoldan sporočili s kranjske policijske uprave. 

Policisti so kraj nesreče zavarovali, opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.  

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.