Huda nesreča, obstala na sredi avtoceste, potem pa …

Foto: PGD Grosuplje
Foto: PGD Grosuplje
V petek nekaj pred polnočjo je na dolenjski avtocesti prišlo do hude nesreče.
Oglej si celoten članek

"V petek nekaj pred polnočjo smo bili obveščeni o prometni nesreči na dolenjski avtocesti med obema predoroma v smeri Grosuplja v kateri je bilo udeleženo več vozil," so danes sporočili z ljubljanske policijske uprave.

"Po doslej znanih podatkih je voznica osebnega vozila peljala v smeri Grosuplja, ko je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčila v ograjo in nato z vozilom obstala med obema smernima voziščema avtoceste (na obeh prehitevalnih pasovih)," so ugotovili policisti.

"Za njo so v isti smeri pripeljala še tri osebna vozila, od katerih je eno trčilo v njeno vozilo, druga dva voznika pa sta povozila dele vozila, ki so obstali na vozišču. V smeri Ljubljane pa je pripeljala voznica osebnega vozila, ki se je poskušala izogniti trčenju v vozilo, ki je delno obstalo na nasprotnem smernem vozišču in zato odvila desno, kjer je trčila v avtobus, ki je vozil ob njej v isto smer. Po trčenju v avtobus je vozilo odbilo, tako da je trčila  še v vozilo povzročiteljice in nato še v ograjo na nasprotni strani," so dogajanje razvozlali policisti.

"Dve potnici in dve voznici so se v nesreči lažje poškodovale. Zoper povzročiteljico bo uveden prekrškovni postopek," so še dodali.

xxx

"Če je tole za lažje poškodbe, lahko gre na Brezjah okol oltarja..." je na profilu PGD Grosuplje, ki je posredovalo v nesreči, komentiral eden od uporabnikov.

"Skupaj z gasilci GB Ljubljana smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, deaktivirali baterijo ter jo pregledali s termo kamero," so zapisali gasilci PGD Grosuplje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • Rim
    14:02 20. Oktober 2024.

    Še sreča, da ni bila v vozilu moja žena, sicer bi bil sedaj vdovec. In tako naprej vse česar ni …

  • 13:21 20. Oktober 2024.

    Se sreča, da ni bilo električno vozilo sicer gasilci ne bi imeli kaj odklapljat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.