Huda nesreča, dve osebi hudo poškodovani

Foto: PGD Sevnica Prometna nesreča Foto: PGD Sevnica Prometna nesreča
Voznik je zapeljal na na nasprotno stran.
Oglej si celoten članek

17. maja nekaj pred 10. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Orešja nad Sevnico. "Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 65-letni voznik vozil iz smeri Sevnice proti Planini pri Sevnici. V nepreglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil 76-letne voznice in v avtomobil 59-letnega voznika. Dve huje poškodovani potnici iz vozila povzročitelja so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico," so sporočili policisti. 

Okoliščine še preiskujejo in na podlagi ugotovitev bodo zoper 65-letnika ustrezno ukrepali, so še napovedali. 

Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, nudili prvo pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorje, počistili razlite motorne tekočine, iz potoka izvlekli vozilo na cestišče, zaprli cesto in nudili pomoč avto vleki. Reševalci NMP Sevnica so poškodovane osebe oskrbeli in prepeljali v SB Brežice in Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.