Huda nesreča, 22-letnik je umrl

Foto: PGD Mengeš
Foto: PGD Mengeš
Hudo poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, kjer je ponoči umrl.
Oglej si celoten članek

"Kranjski policisti so bili v soboto okoli 8.30 obveščeni o nesreči pri delu na enem izmed gradbišč na območju Kranja. Po podatkih, s katerimi razpolagamo je 22-letni moški med opravljanjem gradbenih del, padel z višine na tla in se hudo telesno poškodoval," so sporočili s kranjske policijske uprave.

Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Obveščena je bila delovna inšpektorica, ki je prišla na kraj, ogled kraja so opravili tudi policisti.

"Danes ponoči so nas iz zdravstvene ustanove obvestili, da je 22-letnik zaradi hudih telesnih poškodb umrl," so sporočili s policije.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in vodijo postopek tudi v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper splošno varnost ljudi in premoženja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.