Hrvati na mejnih prehodih želi mamila

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaški policisti so minuli konec tedna na mejnih prehodih s Slovenijo Starod in Jelšane pri 14 tujcih odkrili mamila, skrita na precej neobičajnih mestih. Zasegli so marihuano, hašiš, kokain in ekstazi.
Oglej si celoten članek

V jabolko je mamila skril 32-letni nemški državljan, njegov 26-letni rojak pa jih je poskušal pretihotapiti v embalaži za sok. Z drogami v predelanem vžigalniku so ujeli 23-letnega Francoza, z marihuano v embalaži mehčalca pa Italijana. Neki Avstrijec je poskušal medtem marihuano čez mejo prenesti v steklenici med svojim spodnjim perilom, so danes sporočili iz policijske uprave na Reki.

Pri več tujih državljanih, med drugim iz Švice in Norveške, so sicer hrvaški policisti mamila našli tudi na "običajnih" mestih, kot so na primer predali v avtomobilih ali pod avtomobilskimi sedeži. Skupno so konec tedna zasegli 62 gramov marihuane, 14 gramov hašiša, 5,5 grama kokaina in devet tabletk MDMA, bolj znanih kot ekstazi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.